Jõesaare järsk lahkumine üllatas

Kaisa Gabral 20. mai 2011, 16:57

Andres Jõesaar tundus igati sümpaatne inimene ja konkurent, ta oli pikka aega ju Tele2 teenistuses. Mind natuke üllatas see järsk äraminek, kommenteeris Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm.

“Asjatundjana oli Jõesaar Tele2 teenistuses päris pikka aega. Väga suur panus temalt sellesse firmasse. Mind üllatas selline järsk äraminek. Tavaliselt võiks ühe firma kultuuri juurde käia natuke teistsugune stiil. See on minu esmane reaktsioon,” lausus Kalm Tele2 otsuse kohta Andres Jõesaarega töösuhe lõpetada.

“Mis muudatustesse puutub, siis eks uued juhid moodustavad omi meeskondi. Midagi väga imelikku selles iseenesest pole. Kuna sealt on nüüd nii mitu head inimest ära läinud, siis see ettevõte ei pruugi enam nii hea olla. Nad on kõvad tegijad,” mõtiskleb Kalm ja vihjab Tele2 nüüd juba endistele töötajatele Andres Jõesaarele, Toomas Tiivelile ja Kristjan Seemale. “Võimalik, et esialgu kaotab ettevõte ka veidi turuosa, kui mitu võtmeisikut lahkub,” lisas Kalm.

Tele2 Eesti juhiks sai eelnevalt kuus aastat Tele2 Leedu müügi ja turunduse osakonda juhtinud Mindaugas Ubartas. “Mina ütlen, et leedukad on kõvad tegijad,” naerab Kalm küsimuse peale, kas leedukas on ikka kõige õigem Eesti ettevõtet juhtima. “Samas ega välismaalt tulnul pole lihtne aru saada kohalikest oludest. Mina eelistaks kohalikku juhtkonda rohkem. Samas, ega rahvuses pole ju küsimus, pigem kohalike olude tundmises,” lisas Kalm.

"Nad on seal kaua olnud, ma ei näe midagi dramaatilist juhtkonna vahetuses," kommenteeris Tele2 juhtkonna vahetust Elisa Eesti juht Sami Seppänen. "Vahetevahel peab inimesi struktuurides vahetama ja neid ikka vahetatakse ju. Mingit dramaatikat ma seal ei näe ja üldiselt mul pole kombeks kommenteerida konkureerivat ettevõtet," lausus Seppänen.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2011, 20:42
Otsi:

Ava täpsem otsing