• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ERGO Balti äriühingutest lahkub juhatuse liige

  ERGO nõukogu ja juhatus ning juhatuse liige Sergei Vahnitski otsustasid lõpetada koostöö vastastikkusel kokkuleppel alates 14. aprillist 2011.

  ERGO Balti kindlustusseltside juhatus jätkab uue juhatuse liikme tööleasumiseni neljaliikmelisena koosseisus juhatuse esimees Kestutis Bagdonavicius ning juhatuse liikmed Maarika Liivamägi, kes juhib turunduse ja müügi vastutusvaldkonda; Saulius Jokubaitis, kes vastutab varakindlustuse äritegevuse eest ja Deniss Sazonovs, kes vastutab investeeringute, elu- ja ravikindlustuse ning pensioni äritegevuse eest.
  Kolme riigi administratiivse juhtimise eest vastutab ajutiselt juhatuse liige Saulius Jokubaitis.
  Bagdonavicius tänab Sergei Vahnitskit tema pühendumuse ja töö eest ERGOS viimase 14 aasta jooksul ja soovib talle edu edaspidiseks.
  ERGO on Baltimaade kahjukindlustusgrupp, kes tegutseb Eesti, Läti ja Leedu elu-, tervise- ja kahjukindlustusturul ning Eesti ja Leedu pensionifondide turul. ERGO teenuseid, ekspertteadmisi ja finantsilist stabiilsust usaldab Balti riikides ligi 400 000 klienti. ERGO seltsid Baltikumis kuuluvad Euroopa ühte suurimasse ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab 40 miljonit klienti enam kui 30 Euroopa ja Aasia riigis. ERGO Kindlustusgrupi enamusaktsionär on maailma juhtivaid edasikindlustuskontserne Munich Re.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.