ERGO Balti äriühingutest lahkub juhatuse liige

Silvia Kruusmaa 14. aprill 2011, 14:09

ERGO nõukogu ja juhatus ning juhatuse liige Sergei Vahnitski otsustasid lõpetada koostöö vastastikkusel kokkuleppel alates 14. aprillist 2011.

ERGO Balti kindlustusseltside juhatus jätkab uue juhatuse liikme tööleasumiseni neljaliikmelisena koosseisus juhatuse esimees Kestutis Bagdonavicius ning juhatuse liikmed Maarika Liivamägi, kes juhib turunduse ja müügi vastutusvaldkonda; Saulius Jokubaitis, kes vastutab varakindlustuse äritegevuse eest ja Deniss Sazonovs, kes vastutab investeeringute, elu- ja ravikindlustuse ning pensioni äritegevuse eest.

Kolme riigi administratiivse juhtimise eest vastutab ajutiselt juhatuse liige Saulius Jokubaitis.

Bagdonavicius tänab Sergei Vahnitskit tema pühendumuse ja töö eest ERGOS viimase 14 aasta jooksul ja soovib talle edu edaspidiseks.

ERGO on Baltimaade kahjukindlustusgrupp, kes tegutseb Eesti, Läti ja Leedu elu-, tervise- ja kahjukindlustusturul ning Eesti ja Leedu pensionifondide turul. ERGO teenuseid, ekspertteadmisi ja finantsilist stabiilsust usaldab Balti riikides ligi 400 000 klienti. ERGO seltsid Baltikumis kuuluvad Euroopa ühte suurimasse ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab 40 miljonit klienti enam kui 30 Euroopa ja Aasia riigis. ERGO Kindlustusgrupi enamusaktsionär on maailma juhtivaid edasikindlustuskontserne Munich Re.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. April 2011, 15:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing