• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  "Tunnen, et olen sind petnud"

  ERGO nõukogu ja juhatus ning juhatuse liige Sergei Vahnitski otsustasid lõpetada koostöö vastastikkusel kokkuleppel, teatas ettevõte täna. Lahkuv Vahnitski on kolleegidele saadetud kirjas avameelsem kui ERGO lahkumise põhjuste osas.

  Sergei Vahnitski kiri kolleegidele:
  Kallis kolleeg
  Tahan Sind informeerida, et olen lõpetanud oma karjääri ERGOs – ettevõttes, kus olen töötanud viimased 14 aastat ja juhatuses alates aastast 2007, ettevõttes, mida ma arendasin koos Sinuga. Üheskoos töötasime välja ja viisime ellu strateegia – olla Eesti turul kvaliteedi liider ja trendide looja. Meie ühisteks põhiväärtusteks on olnud avatus ja ausus.
  Saan aru, et meie kõikide silmapaistvad saavutused Eesti turul on kahjuks hindamata jäänud grupi tasandil. Nüüd on minu kord lahkuda.
  Palun mind vabandada, kui kutsusin Sind tööle, lubades huvitavat arengut ja motiveerivat töökeskkonda. Kahjuks ei suutnud tagada. Tunnen, et olen Sind petnud.
  Samas olen Sulle väga tänulik, et uskusid mind ja sellesse, mida me üheskoos ellu viisime. Tänan, et ma sain näha, kuidas saab hästi motiveeritud inimestega organisatsiooni arendada ja edasi viia. See oli uskumatult hea kogemus.
  Nüüd mul jääb vaadata kõrvalt, kuidas ERGOl läheb.
  Soovin Sulle edu ja julgust. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.