Jõesaar peab  Tele2st lahkuma

Kaisa Gabral 20. mai 2011, 11:25

11 aastat Tele2 heaks tööd teinud Andres Jõesaar sai eile ootamatult teada, et peab ametist lahkuma.

“Mis põhjustel? Seda küsige selle käest, kes selle otsuse tegi,” lausus Jõesaar kolleegide kallistuste vahepeal telefonis ja lisas, et selles kommentaaris pole irooniat. "Tegemist on struktuurimuutustega," lisas ta.

“Sain eile teada jah,” lausus Jõesaar ja märkis, et esialgu kavatseb ta lõpetada ära oma doktoritöö ja siis vaatab, mida edasi teeb. "Kavatsen doktoritöö ära kaitsta, see on valmis ja läheb kaitsmisele. Teemaks on kommunikatsioon, Euroopa seadus ja ringhääling," märkis Jõesaar.

Seda, mis saab pärast pikka suve edasi sügisel, Jõesaar veel öelda ei osanud. "Ma tulevikku väga planeerinud ei ole, aga positiivne on tänasel hetkel tõdeda, et pakkumisi on," lausus Jõesaar.

Veebruaris lahkus Tele2st ka selle toonane juht Toomas Tiivel, kelle asemele pandi juhiks eelnevalt kuus aastat Tele2 Leedu müügi ja turunduse osakonda juhtinud Mindaugas Ubartas. Kas tegemist on juhtkonna vahetusega? " Kui nüüd numbrid kokku lugeda, siis võib seda tõesti nii sõnastada,”märkis Jõesaar.

Tele2 kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi sõnul lahkub Andres Jõesaar ametist seetõttu, et tema töökoht kaotati ära. " Tema juhtitud osakonna funktsioonid jagati ära. Ametikoht kaotati, kedagi aseme ei tule," märkis Gorstov ja lisas, et Jõesaare positsioon lähe jagamisele arendusosakonna ja äriklientuuri vahel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. May 2011, 08:58
Otsi:

Ava täpsem otsing