Tele2 juht Toomas Tiivel lahkub ametist

Kaisa Gabral 18. veebruar 2011, 13:45

Toomas Tiivel sõnas, et täpne lahkumise kuupäev pole veel paigas ja sõltub uue juhi otsingute edukusest, kuid kokkuleppe kohaselt annab ta teatepulga üle hiljemalt suveks.

“Lahkumise põhjused on isiklikud. Olen töötanud Tele2-s kokku üle 10 aasta, neist viimased viis juhatuse esimehena. Sellesse ajaperioodi jääb Tele2 kuvandi muutmine ja kõigi aegade suurimad investeeringud meie teenuste kvaliteedi tõstmisesse, äriklientide sektorisse sisenemine, aga ka üleilmse majanduskriisiga toimetulek. Seepärast on täna, kui majanduskriis on Eestis ületatud ja Tele2 uue positsioneeringu esimene etapp edukalt selja taga, hea aeg teha vangerdusi ettevõtte juhtkonnas. Tele2 viib uude, 4G ajastusse juba keegi teine,” sõnas Tiivel.

Tele2 Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonnajuht Niklas Sonkin sõnas, et respekteerib Toomase soovi. “Toomas Tiivel on hinnatud juht nii Tele2-s kui väljaspool organisatsiooni. Soovin talle edasisi kordaminekuid,” ütles Sonkin.

Tiivel kavatseb pärast lahkumist esmalt suvel puhata ja pühenduda perele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2011, 11:46
Otsi:

Ava täpsem otsing