Silvia Kruusmaa • 14. juuli 2011 kell 6:51

Siret Kotka võib tõusta abilinnapeaks

Kuidagi ei taha linnavalitsuse ruumides vaibuda jutt, et viimasel ajal ameti maha panemise mõtteid mõlgutava abilinnapea Merike Martinsoni asemele võib tõusta Siret Kotka, kirjutab Postimees.

Oma ühele potentsiaalsemale noorpoliitikule Kotkale on Keskerakonna esimees Edgar Savisaar väärilist kohta otsinud juba riigikogu valimistulemuste selgumise ajast, mil tuli tõdeda, et korralikud 894 häält kogunud Kotka parlamenti siiski ei pääsenud.

Savisaare lähikondlased väidavad, et linnapeal on Kotka abilinnapeaks toomise mõte läbi käinud, kuid lisavad: "See mõte võib järgmisel hetkel ka kohe muutuda."

Linnavalitsuse rahvas on aga tükk aega kuulnud Martinsoni rääkimas oma võimalikust taandumisest. See annaks Savisaarele hea võimaluse praegu abilinnapea Taavi Aasa nõunikuks olevat Kotkat kõrgemale poliitpüünele tõsta.

Hetkel kuum