Katre Pilvinski • 1. august 2011 kell 8:05

Äripäeva Business Golf Open 2011 finalistid

"Kokku osales Äripäev Business Golf Open 2011 eelvõistlustel 27 meeskonda, mis on võrreldes eelmise aastaga pea kaks korda rohkem," kommenteeris Otepää golfikeskuse tegevjuht ja golfivõistluse peakorraldaja Kristi Laur. Ta lisas, et kõige rohkem võistkondi võistles 2008. aastal, kui osales 30 meeskonda.

"Eelvõistlused on kulgenud väga meeleolukalt, ilm on olnud suhteliselt hea. Pärnu eelvõistlusel tuli mõnevõrra vihma, kuid Suuresta ja Otepää võistluste ajal oli ilm päikesepaisteline," rääkis ta.

Finaalvõistlus peetakse 12.augustil Otepääl, seal läheb rajale ca 100 mängijat ehk 25 ettevõtet ja meeskonda. "Mõned meeskonnad võivad veel võistlusele lisanduda Wildcardiga," sõnas Laur. 

Äripäev Business Golf Open 2011 finaali pääsenud võistkonnad

Tallinn, Suuresta kvalifikatsioon    PunktidI  Sungate                                              106II TV3                                                        94III Kanal 2                                                85IV Ladies                                                 79V Pranko                                                  70Otepää kvalifikatsioon  I Hokiklubi Purikad                               111II Deckol Ehitus OÜ                             107III SBT Ehitus                                        106IV Best Press                                        104V Trev 2 Grupp                                      101Pärnu Valgeranna kvalifikatsioon  I Swedbank                                           109II Ferroline Grupp                                 108III AUS-Sähkö                                        101IV SK Puhastusimport                         101V Äripäev I                                               97VI Logist.IT                                              95Lucky Looser loterii  Loos Kafeko Baltic                               91Loos Viljandi Metall AS                        89Loos HTC                                               89

 

Hetkel kuum