Juhan Parts: peame saama palju jõukamaks kui täna

Kaisa Gabral 02. oktoober 2011, 11:27

 Majandusminister Juhan Parts lausus Euroopa Komisjoni ajakirjale Eurokratt, et Eesti peab saama jõukamaks, kui hetkel on.

"Meie riigi majanduslik eesmärk on lihtne - peame saama palju jõukamaks kui täna ja ainuke võimalus selleks on, et meie majanduskasv peab pikka aega olema Euroopa keskmisest kõrgtem," märkis Parts ajakirjale ja lisas, et see on tõsine ülesanne nii Eesti ettevõtjatele kui ka riigile.

 Tema sõnul on meie kõigi huvides innovaatiline, kõrge tootlikkusega, eksportiv ja ettevõtlik Eesti. Majandusministri sõnul saavutatakse see kõik uute, innovaatiliste ja kõrget lisandväärtust tootvate ettevõtete toel.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2011, 11:27
Otsi:

Ava täpsem otsing