• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IPhone’i eeltellimused tegid rekordi

  iPhone’i uut mudelit iPhone 4S-i telliti esimesel päeval üle ühe miljoni, ületades varasema iPhone 4 tulemust enam kui 400 000 võrra, kirjutab uudisteportaal CNBC.

  Apple ja mitmed teised telefonifirmad hakkasid iPhone 4S’i tellimusi vastu võtma eelmisel reedel. Müügile tuleb seade sel reedel.
  Esimesel päeval telliti uut mudelit üle ühe miljoni, mis on tunduvalt enam kui eelmisel aastal müügile tulnud iPhone 4 esimese päeva tulemus 600 000 ühikut. Samas müüs Ühendriikides varasemat mudelit tol korral võrguoperaatoritest vaid AT&T, kuid nüüd on kaasatud ka Verizon Wireless ja Sprint Nextel. 
  Analüütikute hinnangul müüb Apple oktoobrist detsembrini seadet kuni 28 miljonit. Kaheaastase lepinguga iPhone 4S-i põhimudeli hind on USA-s 200 dollarit.
  Apple’i aktsia tõusis täna kell 11 idaranniku aja järgi ligi 3,35% ehk 12 dollarit.
  Autor: Maarja-Liis Mitri
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.