• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tele2 Eesti kasvatas käivet ja kasumlikkust

  Mobiilsideoperaator Tele2 parandas tänavu III kvartalis Eestis kasumlikkuse näitajaid ja suurendas käivet 7%.

  Tele2 Eesti mobiilsideklientide arv kasvas III kvartalis mullusega võrreldes 17 000 kliendi võrra ehk 4% ning ulatus septembri lõpus 489 000 kliendini, teatas ettevõte. Teise ja kolmanda kvartali võrdluses kasvas klientide arv ca 1300 võrra.
  Tele2 Eesti kasum enne makse ja mahaarvamisi (EBITDA) ulatus III kvartalis 7,4 miljoni euroni, millega ettevõte suurendas oma kasumlikkust eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 33%. Tele2 Eesti käive kasvas mullu sama perioodiga võrreldes 7%.
  Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul on ettevõtte eesmärgiks tagada kliendibaasi ja majandusnumbrite jätkusuutlik kasv, mis peegeldub ka kolmanda kvartali majandustulemustes. “Tele2 töötab selle nimel, et on tõsta klientide usaldust Tele2 kui Eesti mobiilsidesektori hinnaliidri vastu ja kindlustada seeläbi pikaajalised kliendisuhted. Kliendibaasi kasv 17 000 kliendi võrra näitab, et meie igapäevane turundus- ja müügitegevus on olnud efektiivne,” lausus Ubartas.
  Tänavu septembris uuringufirma TNS Emori läbi viidus turu-uuringu “Brand Tracker Survey” kohaselt ulatus Tele2 turuosa 33 protsendini, mis kinnitab ettevõtte positsiooni Eesti suuruselt teise mobiilsideoperaatorina.
  Tele2 Eesti kuulub rahvusvahelisse telekommunikatsiooniettevõtete kontserni Tele2 AB. Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 490 000 kliendile. Ülemaailmselt kasutab Tele2 teenuseid 34 miljonit klienti kokku 11 riigis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Ignitise tulemusi kergitas kõrge elektrihind
Üheksa kuuga on Leedu energiaettevõte Ignitis kasvatanud käivet 34%, selgub börsiteatest.
Üheksa kuuga on Leedu energiaettevõte Ignitis kasvatanud käivet 34%, selgub börsiteatest.
Eesti saab taastekavast esimesed miljonid peatselt kätte
Euroopa Nõukogu kiitis täna heaks Eesti taaste- ja vastupidavuskava, mis tähendab, et Eestile makstakse peatselt välja 13% ehk ligikaudu 125 miljonit eurot.
Euroopa Nõukogu kiitis täna heaks Eesti taaste- ja vastupidavuskava, mis tähendab, et Eestile makstakse peatselt välja 13% ehk ligikaudu 125 miljonit eurot.
Keskpank: ettevõtetel on taas raskusi oskustöötajate leidmisega
Koroonakriisist taastumine on Eestis tekitanud struktuurse tööpuuduse: töötute arv püsib kõrgel hoolimata vabade töökohtade arvu kasvust, mille tagajärjel kasvab surve värvata inimesi välismaalt.
Koroonakriisist taastumine on Eestis tekitanud struktuurse tööpuuduse: töötute arv püsib kõrgel hoolimata vabade töökohtade arvu kasvust, mille tagajärjel kasvab surve värvata inimesi välismaalt.