• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Stora Enso teeb Hiina suurinvesteeringu

  Metsatööstur Stora Enso kavatseb investeerida uude tehasesse Lõuna-Hiinas. Tegevjuht Jouko Karvinen ütles Dagens Industrile, et tegemist on tselluloosi- ja kartongitehasega.

  Samas keeldus Karvinen ütlemast investeeringu väärtust. Tegevjuht kinnitas aga, et see on suurem kui investeering ettevõtte Uruguay Montes del Plata tselluloositehasesse, mis maksis paar miljardit dollarit, kirjutab Arvopaperi.
  "Ma ei ütle numbrit, kuid see investeering on suur. Tavaliselt maksavad kombineeritud tehased rohkem. Tegemist on seega oluline investeeringuga."
  ***
  Tööriistarendusega tegelev Cramo kahekordistas oma kasumi 30,5 miljonini euroni. Käive kasvas peaaegu 50% 181,6 miljonini euroni. Ettevõte perspektiivid käesolevaks aastaks on head, tumedaid pilvi on horisondis siiski järgmisel aastal.
  Kell 17.30 oli OMX Helsinki 3,26% languses ning Nokia aktsia oli kella 17.16ks kukkunud 402,%.
  Helsingi börsi suurimad tõusjad ja langejad kell 17.16 seisuga olid:
  Tõusjad: Atria +4.40%, SRV Yhtiöt +2.04%, Comptel +1.49%, HKScan +1.38%, Lännen Tehtaat +1.31%
  Langejad: Uponor -5.95%, Nordea Bank -6.43%, Stonesoft -6.49%, Rautaruukki -7.96%, Talvivaara -8.23%
  Autor: Jussi Hieta aka Somm Tallinnast
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.