• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  GE näeb arenevatel turgudel üle 10% kasvu

  General Electric ootab arenevatel turgudel nagu Ladina-Ameerika ja Aasia üle 10% kasvu vaatamata sellele, et Euroopas on kasv pidurdunud, kirjutas Bloomberg.

  „Me tahaks järgneva 12-18 kuu jooksul oodata arenenud turgudelt madalat, mõne protsendilist kasvu ning arenevatelt turgudelt üle 10% kasvu,” ütles General Electricu asepresident John Rice. „Me näeme Euroopas järgnevatel kvartalitel madalat kasvu või kasvu puudumist, kuid kindlasti madalat kasvu.”
  General Electric keskendub kasvule arenevates riikides, et korvata madalat kasvu Lääne-Euroopas, USAs ja Jaapanis. Mullu ulatus Euroopa käive ettevõtte 150 miljardi dollarilisest kogukäibest 32 miljardi dollarini.
  Asepresident Rice ütles Hiina kohta, et maailma suuruselt 2. majandus näeb vaeva, et välismaistele ettevõtetele ärikliimat parandada. „Ma arvan, et äri tegemise võimalused paranevad kogu aeg,” lausus Rice. „Valitsus kuulab inimeste ettepanekuid ja soovitusi olukorra parandamiseks.”
  GE Energia Infrastruktuur loodab, et müük Hiinas kasvab vähemalt 25% aastas, kuna riik on hakanud elektritootmises üha rohkem energiatõhusamaid seadmeid kasutama.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.