• Jaga lugu:

  Ministrid lükkavad töötuskindlustusmakse kommenteerimist edasi

  Äripäev soovis saada ministrite kommentaari teemale, mis saab töötuskindlustusmakse määraga. Vastati, et kuna teema on valitsuse päevakorras neljapäeval, siis ei saa seda teemat enne kommenteerida.  

  Äripäev proovis kommentaari saada rahandusminister Jürgen Ligilt, kuid avalike suhete osakonna peaspetsialisti Sigrid Laeva sõnul ei ole minister praegu Tallinnas, aga võib-olla jõuab siiski vaadata ja vastata. Ta soovitas pöörduda sotsiaalministeeriumi poole, kuna teema puudutab ka neid.
  Sotsiaalministeeriumi avalike suhete osakonna meediasuhete nõuniku Tiina Ansipi sõnul on töötuskindlustusmaksemäärade teema valitsuse päevakorras neljapäeval. "Sotsiaalministeeriumi pädevusse jäävatele küsimustele saame vastata pärast seda," vastas ta e-kirja teel.
  Ka valitsuse kommunikatsioonibüroo vastas, et see teema on päevakavas neljapäeval ja siis vastab peaminister Andrus Ansip ajakirjanike küsimustele, sest tal on päevad suhteliselt täis.
  Tänane Postimees kirjutas, et töötukassa nõukogu avaldab valitsusele survet: kui Stenbocki maja ei tee järeleandmisi reservide ülevõtmise asjus, nõuavad nad senisest väiksemaid töötuskindlustusmakseid.
  Nii ministeeriumide kantslerid kui ka sotsiaalministeerium püüdsid eile pingsalt lahendust leida ootamatult tekkinud sundseisule – 1. detsembriks tuleb valitsusel seadustada tuleva aasta töötuskindlustusmakse suurus.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.