• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Snorase hoiuseid saab kätte SEBst

  Snorase Eesti filiaali eraisikutest klientide hoiused tagastatakse läbi SEB Panga. SEB on Leedu hoiuste ja investeeringute tagamise fondi poolt ametlikult kuulutatud klientide hoiuste tagastamise eest vastutavaks asutuseks.

  AB Bankas Snoras annab SEB Pangale üle kõik andmed hoiustajate ja hoiuste kohta. Snorase Eesti filiaali klientidel ei ole praegu vaja ise ise ühtegi sammu astuda: esitada pangale avaldust või andmeid oma hoiuse kohta. Info edastab SEB Pangale Leedu hoiuste ja investeeringute tagamise fond.
  Hoiuste hüvitamine on Leedu hoiuste tagamise fondi ülesanne, mis toimub SEB Panga kaudu. Hoiused hüvitatakse vastavalt Leedu Vabariigi hoiuste tagamise seadusele kuni 345 280 liti ehk 100 000 euro suuruses summas iga inimese ning ettevõtte kohta. Hoiused tagastatakse 20 tööpäeva jooksul, nimetatud aega võib Leedu hoiuste tagamise fond seaduse kohaselt pikendada 10 tööpäeva võrra.
  Finantsinspektsioon annab hoiuste tagastamise ametliku protseduuri kohta avalikkusele lisainfot Leedu kolleegidelt laekuva info põhjal esimesel võimalusel. 
   
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.