Olav Osolin: kuidas tellida firmale efektiivset jõulukaarti?

Indrek Kald 08. detsember 2011, 14:17

Efektiivne jõulukaart viitab firma tegevusele ja jõuluajale, on dünaamiline ja odav. Loomulikult saadetakse seda e-kirjaga, sest see on tasuta, soovitab reklaamimees Olav Osolin.

"Kaardi võib tellida kas agentuurilt, kes tahab selle eest palju raha või mõnelt FIE-lt, kelle töö on odav, kuid kellelt häid ideid pole mõtet oodata. Kuna sa ei taha jõulukaardi peale kuigi palju kulutada, siis on mõttekas kaasata kaardi idee väljatöötamisse oma firma töötajad, kes selle eest raha ei küsi, ja seejärel lasta idee mõnel veebimehel soodsalt kodus teostada," kirjutas ta Best Marketingis.

"Kui aga sul ei tule pähe ühtki sobilikku ideed, siis põleb iga FIE soovist sulle oma loovlahendust pakkuda. Reeglina koosneb see lumisest lagendikust, kuusest, jõulumehest, saanist ja kingipakkidest, millest vaatavad välja sinu tooted. Lahendus ei pruugi olla kõige üllatavam, kuid sa võid olla täiesti rahulik – enamikel konkurentidel on täpselt samasugused kaardid," selgitas Osolin. Pikemalt loe Best Marketingist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. December 2011, 12:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing