• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  YIT ostis Venemaalt kinnisvarahooldusfirma

  Jekaterinburgis tegutsev elamuehitusettevõte YIT Uralstroi ostis kinnisvarahooldusfirma OOO Kompanija Upravljajushjaja Olimp.

  Praegu hooldab Upravljajushjaja Kompanija Olimp umbes 100 000 ruutmeetrit kinnisvara. Eesmärk on suurendada YIT Uralstroi elamuobjekte 110 000 ruutmeetri võrra järgmise nelja aasta jooksul. YIT Uralstroil on ehitamisel üle 1000 korteri kolmes erinevas kohas.
  YIT Uralstroin peadirektor Fjodor Voropajevi sõnul on korterite müük ainult pool ehitustöövõtja teenindusprotsessist. Sama oluline on pakkuda kliendile teenust ka pärast korteri müüki.
  YIT ehitatud majade hooldamise eest vastutavad Peterburis ja Moskva piirkonnas omad eriotstarbelised äriühingud.
  Venemaa suuruselt neljas linn, Jekaterinburg, asub Kesk-Uuralis. See on üks 2018. aasta jalgpalli MMi lõputurniiri linnadest ning tugev kandidaat 2020. aasta maailmanäituse võõrustajalinnaks.
  ***
  Nokia tegevdirektor Stephen Elop kinnitas eile telesaates, et Nokia peakontor jääb Espoo linna Soomes.
  Energiafirma Fortum müüb Fortum Energiaratkaisut Oy ning Fortum Termest ASi EQT Infrastructure Fundile. Tehingu summa on 200 miljonit eurot ning kasum 50 miljonit eurot. Müüdavad firmad toodavad soojust, auru ja külma. Fortum Termest tegutseb Eestis.
  Investeerimispank Goldman Sachs tõstis Fortumi aktsia oma Conviction Buy nimekirja. Nimekiri koostub ettevõtetest, mille aktsia puhul usub pank keskmisest kiiremat tõusu.
  OMX Helsinki üldindeks oli kell 18:14 0,68% languses ning Nokia aktsia kell 18:00 1,14% languses.
  Helsingi börsi suurimad tõusjad ja langejad kella 18:00 seisuga olid:
  Tõusjad: Ixonos +3.70%, Tecnotree +2.94%, Stora Enso A +2.94%, Lassila & Tikanoja +2.73%, Tieto +2.56%Langejad: Neste Oil -4.51%, Panostaja -4.81%, Oriola-KD A -5.03%, Atria -5.47%, Viking Line -5.53%
  Autor: Jussi Hieta aka Somm Tallinnast
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.