Indrek Kald • 8. jaanuar 2012 kell 6:39

Algas aasta turundusteo konkurss

Äripäev korraldab taas Eesti aasta turundusteo konkursi, kuhu äri- ja sotsiaalkategooria kõrval on esmakordselt lisandunud ka digitaalmeedia kategooria.

Juba 13. korda korraldab Best Marketing aasta turundusteo valimise ja annab välja turundusvaldkonna prestiižikaima auhinna. Tööd on oodatud hiljemalt 10. veebruariks, auhinnatseremoonia toimub 16. märtsil Nokia Kontserdimajas turunduskonverentsi Password raames, kirjutab Best Marketing.

Uues, digitaalmeedia kategoorias oodatakse kampaaniad, mis on saavutanud häid tulemusi peamiselt tänu digitaalmeedia kasutusele ja seda sõltumata valdkonnast (nii äri- kui sotsiaal).

Žürii hindab esitatud tööde tulemuslikkust, uuenduslikust ja strateegilist lähenemist. Erinevalt reklaamiauhindadest hindab aasta turundusteo konkurss turunduskampaaniate ärilist õnnestumist, mitte kunstilist poolt.

Pikemalt loe Best Marketingist.

Hetkel kuum