Laura Mallene • 17. september 2012 kell 12:48

"Inimesena toetan arstide palgatõusu"

Atria Balticu tegevdirektori Olle Hormi kinnitusel toetab ta inimesena arstide palgatõusu, ent see on samas kahe otsaga küsimus.

"Kui tõmmata paralleele äriettevõttega, siis on suhteliselt võimatu tõsta palka ühel tegevusel ja teistel mitte. Ehk siis – kui arstidel tõstetakse, siis tuleb õpetajatel tõsta, kui õpetajatel tõstetakse, siis tuleb tõsta, kui politseinikel tõstetakse, siis tuleb tõsta palka riigiametnikel," sõnas Horm.

Teisalt tõdes ta, et inimesena toetab arstide palgatõusu. "Kui olen ükskord vana ja haige, siis tahaks, et keegi mind raviks. Teisest küljest – kui riik peaks ette võtma massiivse palgatõusu laine, siis varsti oleme nagu Hispaania või Kreeka, kes ei suuda oma võlgu maksta," leidis Horm.

Hetkel kuum