• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  "Pole kriminaalasjast midagi kuulnud"

  Täna teatas CV-Online, et prokuratuur algatas Leedus neilt andmeid varastanud kahe CV Keskuse töötaja vastu kriminaalasja. CV Keskuse Eesti juht pole asjast midagi kuulnud.

  Tööportaali CV Keskus tegevjuht Paavo Heil märkis, et uudis nende Leedu töötajate vastu algatatud kriminaalasja kohta jõudis ajakirjandusse varem kui temani ning tal on seda keeruline kommenteerida, sest ta ei ole sellega veel saanud tutvuda.
  "Meie äritegevus Eestis ja kõigis teistes riikides jätkub täna ja edaspidi tavapäraselt. Pakume jätkuvalt klientidele ja tööotsijatele kõrgel tasemel teenust, nii nagu see on olnud kogu viimasel aastakümnel," kommenteeris Heil.
  Ta kinnitas, et CV Keskus on finantsiliselt tugev, stabiilne ja kasvav ettevõte. "CV Keskus järgib turul ausa ja läbipaistva äri põhimõtteid ja seetõttu on mulle arusaamatu konkurendi püüe meie äritegevust ja head nime kahjustada, kasutades selleks meie piirkonna äripraktikas suhteliselt tavatuid meetodeid," lausus Heil.
  Heil täpsustas ka seda, et CV Keskuse kui firma vastu ei ole algatatud ühtegi kriminaalasja. "Tegemist on tsiviilhagiga. Aga ma mõistan, et ajakirjandus armastab pealkirju ja seda on meie konkurent läbi enda sõsarettevõtte, juhtiva uudisteagentuuri, ka teile ja lugejatele pakkunud," kommenteeris Heil.
  „Minu on jõudnud info, et tsiviilasi on algatatud CV-Keskuse Leedu filiaali vastu ja kriminaalasi on algatatud kahe CV-Keskuse töötajate vastu,”lausus Heil hiljem telefoni teel.
  Küsimusele, kas ja miks CV Keskus CV-Online'i andmeid varastas vastas Heil, et CV Keskus ei ole mingeid andmeid varastanud. Samuti kinnitas ta, et Eestis ei ole ettevõtte kontoreid läbi otsitud ega ka arvelduskontot arestitud. "Kriminaalasi meie äritegevust siin eriti ei mõjuta," kinnitas Heil.
  Autor: Ave Lepik, Alyona Stadnik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.