Tanel Raig • 2. oktoober 2012 kell 6:34

Go Groupi juht lubab kaotatud turuosa tagasi võita

Augustis ametisse astunud Eesti ühe suurema transpordikontserni Go Group juht Jüri Etverk lubab esimese eesmärgina koostada kontsernile viie aasta strateegia. Plaanid näevad ette võita tagasi kaotatud turuosa bussiliikluses.

Etverki sõnul vähenes eelmisel aastal GoBusi veomaht 49%, kuna suur osa riigi ja omavalitsuste tellitud töömahust läks teistele vedajatele. „See on vabaturumajanduse loomulik osa, mitte planeeritud tegevuse vähendamine,” lausus Etverk, kuid lisas, et väga hea bussitranspordi korraldamise kompetents on ettevõttes endiselt olemas ja bussivedude osakaalu taas suurendamisest ollakse kindlasti huvitatud.

Jüri Etverki täispikka intervjuud loe tänasest Äripäevast või Äripäeva teemaveebist logistikauudised.ee.

Hetkel kuum