Rainer Saad • 18. oktoober 2012 kell 8:05

Tele2 näeb arenevatel turgudel kiiremat kasvu

Tele2 kolmanda kvartali ärikasum vastas analüütikute ootustele ning firma teatas, et Venemaa ja Kasahstani turg kasvab kiiremini kui oodatud.  

Kolmanda kvartali ärikasum enne kulumit (EBITDA) oli 3,0 miljardit Rootsi krooni ehk 346 miljonit eurot. See vastas Reutersi poolt küsitletud analüütikute prognoosile. Kogukäive tõusis võrreldes möödunud aastaga 5 protsenti 10,9 miljardi krooni ehk 1,27 miljardi euroni.

Tele2 ütles, et ootab Venemaa turult varasemast suuremat käivet ja kasumit. Kolmanda kvartali jooksul lisandus Venemaal 710 000 liitujat ning aasta lõpuks nähakse 22,5 miljonit liitujat, mis on rohkem kui varem prognoositud 22 miljonit. Kvartaliga kasvas Venemaa käive 14 protsenti. Samuti näeb Tele2 liitujate arvu kasvu Kasahstanile.

Hetkel kuum