• Jaga lugu:

  Savisaar: täna anname öölahingu

  Keskerakond annab täna inimkeskse Eesti nimel öölahingu, teatab erakonna juht Edgar Savisaar. Tema sõnul peetakse lahingut riigikogu saalis ja riigikogu ees platsil.

  "Ma soovin jõudu keskerakondlastele riigikogus. Soovin jõudu kesknoortele, kes avaldavad meelt Toompea lossi ees ja on veendunud, et suudavad terve öö vastu pidada," kirjutab Savisaar Kesknädalas. "Meiega liituvad sajad inimesed. Meiega mõtlevad ühtmoodi sajad tuhanded inimesed. Meie ajame õiget asja."
  Keskerakonna aktsiooni eesmärk on Savisaare sõnul meelde tuletada valitsusparteidele, et neile antud mandaat pole igavene ja kõikumatu. "Vastupidiselt neile oleme meie kindlad, et elektri ja toasooja hinna tõusu leevendamine on hädavajalik. Oleme täiesti kindlad, et pensionid ning õpetajate, päästjate ja politseinike palgad peavad kasvama õiglaselt. Oleme eriti kindlad, et korralikku koolitoitu vajab iga laps, põhikoolist gümnaasiumini. Keskerakond vaatab tulevikku," on Savisaare sõnum.
  Tema hinnangul võib öölahing riigis muuta rohkem, kui me arvata oskame.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Uus nädal algas Tallinna börsile edukalt
Tallinna börs alustas juuni viimast nädalat tugevalt, kui indeks kerkis 0,86%. Vilniuse börs tõusis 0,28%, aga Riia langes 0,67%. Balti Benchmark indeks lõpetas päeva 1,13% kõrgemal.
Tallinna börs alustas juuni viimast nädalat tugevalt, kui indeks kerkis 0,86%. Vilniuse börs tõusis 0,28%, aga Riia langes 0,67%. Balti Benchmark indeks lõpetas päeva 1,13% kõrgemal.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.