Ave Lepik • 4. detsember 2012 kell 7:43

Riigikogu ootab ees töine nädalavahetus

Riigikogu esimees Ene Ergma kutsus Reformierakonna ja IRLi fraktsiooni ettepanekul kokku riigikogu lisaistungid.

Esimene lisaistung algab reedel kell 13 ja kestab kuni päevakorra ammendumiseni, aga mitte kauem kui laupäeva keskpäevani. Lisaistungi päevakorras on eelnõud, mille arutelu jäi eelmisel istungil pooleli või läbi arutamata.

Juhul, kui esimese lisaistungi päevakorra eelnõud ei saa läbi arutatud, siis toimub teine lisaistung laupäeval algusega kell 16 ja kestab kuni päevakorra ammendumiseni, aga mitte kauem kui pühapäeval kella 14.

Teise täiendava lisapäevakorras on need eelnõud, mis jäid eelmisel lisaistungil arutamata.

Juhul, kui teise lisaistungi päevakorra eelnõud ei saa läbi arutatud, toimub kolmas lisaistung pühapäeval algusega kell 18 ja kestab kuni päevakorra ammendumiseni, kuid mitte kauem kui esmaspäeval kella 9 hommikul.

Hetkel kuum