Ave Lepik • 8. oktoober 2013 kell 9:41

Parts: EAS peab muutuma teenusepakkujaks

EASi ees seisab strateegiline väljakutse muutuda teenusepakkujaks, ütles majandusminister Juhan Parts. 

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) ei ole pelgalt makseasutus, vaid peab pakkuma Eesti ettevõtetele hinnalisi teenuseid, ütles Parts täna EASi konverentsil "Liftiga tulevikku". Partsi sõnul peab EAS hakkama pakkuma Eesti ettevõtetele teenuseid, mille eest ettevõtted on valmis maksma.

"Mulle on ette heidetud rahulolematust EASi suunal, aga leian, et nad teevad fantastilist tööd ja toodavad liigutavaid edulugusid," lisas minister.

EASi ettevõtjate päeva "Liftiga tulevikku" eesmärk on kokku tuua Eesti edukamad ettevõtete juhid ja omanikud, jagada kogemusi, teavet senistest edulugudest ning luua uusi kontakte. EAS korraldab "Liftiga tulevikku" päeva viiendat korda. Selle aja jooksul on üritusel osalenud ligi 300 eduka ettevõtte juhti ning omanikku.

Hetkel kuum