18. oktoober 2013 kell 3:01

Edukas ehitaja ujub turuga vastuvoolu

Hoolimata ees ootavatest langusaastatest ehitussektoris, ei paista kiratsemist fassaaditööde valdkonnas, on Katri OÜ juhataja Artur Kasak optimistlik.

Naiseliku nimega perefirma Katri tegutseb kahel rindel, Paides on ettevõttel ehituskauplus, mille tegevusest tuleb ligikaudu pool ettevõtte käibest. Teine osa käibest tuleb ehitustegevusest - fassaadide soojustamisest ja renoveerimisest.Kuigi paljud Eesti ehitusettevõtted on mures saabuvate langusaastate pärast, on Katri juhataja Artur Kasak rahulik, sest fassaaditööde sektoris tegevust jätkub.

"See on ju tihti nii, et üldiselt on sektoris langusaasta, aga teatud ettevõttel, kes samas sektoris omab kitsast osa, on väga hästi läinud. Meie sektoris ma ei näegi praegu, et meil peaks tekkima mingi langus," kommenteeris ta. "Võib-olla üldehitust tõesti ei ole praegu nii palju, aga vanu hooneid renoveeritakse just selsamal põhjusel, et energiahinnad tõusevad. Kuna Kredex ka toetab, siis korteriühistud ikkagi soojustavad fassaade."

Kuidas saavutas Katri möödunud aastal ligi kahekordse käibe- ja neljakordse kasumikasvu ning millist tulemust toob käimasolev aasta, loe pikemalt tänasest Äripäeva paberlehest, kus ilmus Järvamaa ettevõtete TOP.

Autor: Kadri Põlendik, Rivo Sarapik

Hetkel kuum