• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna uude volikokku pääses 31 asendusliiget

  Tallinna linnavolikogu algkoosseisu 79 liikmest tuli asendada 31 ning mõnel juhul teha mitmekordne asendus.

  Valimiskomisjon määras tänasel koosolekul asendusliikmed volikogu linnaliikmetele, kes ei saa volikogu töös osaleda. Esialgsest liikmeskonnast langesid töös osalemist välistava ametikoha tõttu välja volikokku valituks osutunud ministrid ja riigikogu liikmed, Euroopa Parlamendi liige, Harju maavanem ja linnateenistujad.
  Seega koguneb linnavolikogu neljapäeval, 7. novembril kell 16 esimesele istungile alljärgnevas koosseisus:Isamaa ja Res Publica Liit1. Eerik-Niiles Kross2. Andres Öpik3. Tarmo Kruusimäe4. Priidu Pärna5. Yoko Alender6. Hendrik Agur7. Tiina Toomet8. Kalev Vapper9. Elle Kull10. Jaak Uudmäe11. Toivo Jürgenson12. Riina Solman13. Priit Värk14. Avo Üprus15. Andres Luus16. Madis KübarReformierakond1. Õnne Pillak2. Kaido Kaaberma3. Kairi Uustulnd4. Ants Leemets5. Ivi Eenmaa6. Kaupo Nõlvak7. Martin Kukk8. Rene Ilves9. Ain SeppikKeskerakond1. Edgar Savisaar2. Helle Kalda3. Larissa Novozilova4. Mihhail Kõlvart5. Olga Barabaner6. Mihhail Korb7. Andrei Novikov8. Olga Ivanova9. Rein Ratas10. Margarita Tšernogorova11. Karin Tammemägi12. Irina Antonjuk13. Juri Poljakov14. Erki Savisaar15. Igor Kravtšenko16. Marek Jürgenson17. Toomas Vitsut18. Tiit Terik19. Nikolai Korb20. Merike Martinson21. Andrei Birov22. Märt Sults23. Ruslana Veber24. Kalle Klandorf25. Nelli Privalova26. Leonid Mihhailov27. Igor Jermakov28. Jelena Glebova29. Valeri Kislitsõn30. Vjatšeslav Prussakov31. Aleksei Semjonov32. Deniss Presnetsov33. Toivo Tootsen34. Inna Fjodorova35. Elmar-Johannes Truu36. Ants Pilving37. Kaja Laanmäe38. Andres Kollist39. Daisy Järva40. Natalia Malleus41. Kaie Kõrb42. Taavi Aas43. Heidy Tamme44. Irina Embrich45. Arvo Sarapuu46. Niina SõtnikSotsiaaldemokraatlik Erakond1. Külli Urb2. Abdul Hamid Turay3. Lauri Laats4. Anto Liivat5. Vadim Belobrovtsev6. Barbi-Jenny Pilvre-Storgard7. Hanno Matto8. Jaak Juske
  Esimese istungi päevakorras on vastavalt seadusele ainult linnavolikogu esimehe valimine, linnavolikogu aseesimeeste arvu määramine, linnavolikogu aseesimehe (aseesimeeste) valimine ning Tallinna linnavalitsuse lahkumispalve ärakuulamine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.