Ave Lepik • 13. november 2013 kell 5:47

Küsis Eesti Energialt pool miljonit

EOK president Neinar Seli tahab Eesti Energialt poolt miljonit eurot.

Ärileht kirjutab, et kui paari nädala tagune otsus tekitas pahameelt Tallinna Sadama aktsionäride esindajas Juhan Partsis, sest korraga kahel toolil istuva Seli puhul on ilmne huvide konflikt, siis peitub varjatud huvide konflikt ka Eesti Energia otsuses. Nii energiafirma juht Sandor Liive kui ka nõukogu esimees Jüri Käo kuuluvad EOK juhatusse ehk täitevkomiteesse.

EOK või laiemalt tippspordi toetamine oleks Eesti Energia jaoks oluline pretsedent, kirjutab Ärileht. Selleks et komiteed toetada, peaks Eesti Energia nõukogu muutma iseenda kinnitatud toetuskava, mille järgi toetatakse praegu ainult energiaalast tegevust.

Loe pikemalt tänasest Ärilehest.

Hetkel kuum