• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lang võiks viisakam olla

  Ettevõtja Ülo Pärnitsa sõnul pole ta piisavalt kursis Sirbi ümber toimuvaga, et öelda, kas kultuuriminister Rein Lang peaks tagasi astuma. Küll aga võiks Lang tema sõnul viisakamalt käituda. 

  "Minu jaoks jääb see sfäär ikkagi kaugeks, et hakata siin arvamust avaldama (kultuuriministri tagasiastumise kohta - toim)," sõnas Pärnits. Siiski märkis ta, et küsimus on kujunenud väga emotsionaalseks. "Muidugi, ega selles tülisituatsioonis Lang vist kõige paremini käitunud ole. Ma ei räägi seda, kas tema väited on õiged, vaid see toon ja inimestega suhtlemine - see vist võiks olla vähekese teistsugune," märkis ta.
  Tema sõnul tunnevad inimesed muret. "Ma näen, et inimesed on närvis ja need on haritud, mõistlikud ja kultuursed inimesed. Järelikult on midagi, mis neile nii väga südamesse on läinud ja sellesse peaks ikka lugupidavalt suhtuma," tõdes Pärnits.
  Pärnits kommenteeris tänast Äripäeva küsimust selle kohta, kas kultuuriminister võiks ametist taanduda põhjusel, et on andnud Sirbi-skandaali kestel avalikkusele eksitavat infot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.