Hannes Sarv • 20. november 2013 kell 15:00

Lang võiks viisakam olla

Ettevõtja Ülo Pärnitsa sõnul pole ta piisavalt kursis Sirbi ümber toimuvaga, et öelda, kas kultuuriminister Rein Lang peaks tagasi astuma. Küll aga võiks Lang tema sõnul viisakamalt käituda. 

"Minu jaoks jääb see sfäär ikkagi kaugeks, et hakata siin arvamust avaldama (kultuuriministri tagasiastumise kohta - toim)," sõnas Pärnits. Siiski märkis ta, et küsimus on kujunenud väga emotsionaalseks. "Muidugi, ega selles tülisituatsioonis Lang vist kõige paremini käitunud ole. Ma ei räägi seda, kas tema väited on õiged, vaid see toon ja inimestega suhtlemine - see vist võiks olla vähekese teistsugune," märkis ta.

Tema sõnul tunnevad inimesed muret. "Ma näen, et inimesed on närvis ja need on haritud, mõistlikud ja kultuursed inimesed. Järelikult on midagi, mis neile nii väga südamesse on läinud ja sellesse peaks ikka lugupidavalt suhtuma," tõdes Pärnits.

Pärnits kommenteeris tänast Äripäeva küsimust selle kohta, kas kultuuriminister võiks ametist taanduda põhjusel, et on andnud Sirbi-skandaali kestel avalikkusele eksitavat infot.

Hetkel kuum