Moskva rongi piletihind sõltub päevast

1321-aripaev 29. aprill 2014, 11:06

15. maist sõltub sõidupileti hind Tallinna-Moskva rongiliinil ostu kuupäevast. Vähemalt 31 päeva enne reisi väljumist ostetud täishinnaga piletile kehtib 15–20% allahindlus.

Seevastu alla 10 päeva enne reisi väljumist ostetud piletile rakendub 5% lisatasu, teatas GoRail.

Raudteel rahvusvahelist reisijatevedu korraldava ASi GoRail arendusdirektori Jolan Ševtsovi sõnul loodi paindlikum hinnakujundus soovist pakkuda soodsamat reisimisvõimalust. „Selleks tuleb sõit vaid pisut pikemalt ette planeerida. Vahetult enne reisi väljumist rakendatav väike lisatasu võimaldab pakkuda suuremat allahindlust neile, kes pileti varakult ära ostavad,” rääkis Ševtsov. „Pakume soodsamat reisimisvõimalust koostöös Venemaa raudtee-ettevõttega FPK, kellega meil on ühishuvi elavdada kahe riigi vahelist turismi.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2014, 13:03
Otsi:

Ava täpsem otsing