29. aprill 2014 kell 8:06

Moskva rongi piletihind sõltub päevast

15. maist sõltub sõidupileti hind Tallinna-Moskva rongiliinil ostu kuupäevast. Vähemalt 31 päeva enne reisi väljumist ostetud täishinnaga piletile kehtib 15–20% allahindlus.

Seevastu alla 10 päeva enne reisi väljumist ostetud piletile rakendub 5% lisatasu, teatas GoRail.

Raudteel rahvusvahelist reisijatevedu korraldava ASi GoRail arendusdirektori Jolan Ševtsovi sõnul loodi paindlikum hinnakujundus soovist pakkuda soodsamat reisimisvõimalust. „Selleks tuleb sõit vaid pisut pikemalt ette planeerida. Vahetult enne reisi väljumist rakendatav väike lisatasu võimaldab pakkuda suuremat allahindlust neile, kes pileti varakult ära ostavad,” rääkis Ševtsov. „Pakume soodsamat reisimisvõimalust koostöös Venemaa raudtee-ettevõttega FPK, kellega meil on ühishuvi elavdada kahe riigi vahelist turismi.”

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum