• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  If kindlustus tegi tugeva tulemuse

  If P&C Insurance AS kahekordistas esimese poolaastal kasumi kolmes Balti riigis. Eesti ettevõtte ning Läti ja Leedu filiaalide konsolideeritud puhaskasum ulatus esimesel kuuel kuul 10,7 mln euroni, võrreldes 5,6 mln aasta varem samal ajal.

  Kolmes Balti riigis aasta esimese kuue kuu jooksul kogutud kindlustusmaksete kogusumma oli 64,8 miljonit eurot, eelmise aasta samal perioodil 61,4 mln, kasvades seega 5,5 protsenti. Eestis kogutud kindlustusmaksete summa oli 34,4 miljonit eurot, eelmisel aastal 32,7 mln.
  Esimesel poolaastal tehtud kahjude väljamaksete kogusumma kolmes riigis oli 33,6 miljonit eurot, võrrelduna 34,7 miljoniga eelmise aasta samal perioodil, mis tähendab 3,1 protsendilist langust. Eestis tehti väljamakseid 17,5 miljoni euro ulatuses, võrrelduna 18,8 miljoniga aasta varem.
  Klientide number Baltikumis langes 370-lt tuhandelt 360-e tuhandeni.
  If P&C Insurance esimese kuue kuu kindlustustehniline tulem oli 2,563 miljardit Rootsi krooni, võrrelduna 2,489 miljardiga eelmise aasta samal perioodil. Kombineeritud suhtarv oli esimesel poolaastal 88,3 protsenti (88,8%). Aasta esimese kuue kuu maksueelne kasum oli 4,334 miljardit Rootsi krooni (4,034 miljardit 2013 aasta esimesel poolaastal).
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Snaige küsib kahjumi katteks aktsionäridelt miljon eurot
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Analüüs: liigume elatustaseme poolest tagasi 2019. aastasse
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Eesti ehtetootja suurendas kasumit ja võttis dividendi
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.