Obama: olen siin, et kinnitada Eesti turvalisust

1321-aripaev 03. september 2014, 12:19

Täna Eesti Panga hoones antud pressikonverentsil kinnitas USA president Barack Obama, et NATO tagab Eesti turvalisuse.

Eesti presidendi Toomas Hendrik Ilvesega antud ühispressikonverentsil ütles Obama, et NATO liitlastena seab artikkel 5 kohustused, mida tuleb täita ja mis on igavesed. "Eesti ei ole kunagi üksi," kinnitas Obama ja lisas, et ta isiklikult kindlustab, et seda lubadust täidetakse: "Eesti turvalisus on tagatud."

Samuti tänas Obama Eestit abi ja panuse eest Afganistanis ning tunnustas osaluse eest Euroopa Liidu missioonil Kesk-Aafrikas. "Eesti teeb väikse riigina palju rohkem, kui talt võiks oodata," märkis Obama. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. September 2014, 12:41

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing