Obama tõid suured kaitsekulutused

1321-aripaev 03. september 2014, 11:05

Põhjus, miks ameeriklased valisid visiidi kohaks just Eesti, on poliitikavaatleja Jonatan Vseviovi sõnul see, et me kulutame kaitsele kaks protsenti oma SKP-st.

"Usun, et otsus tulla Eestisse sündis võrdlemisi hiljuti ja on suhteliselt selge, miks ameeriklased valisid selleks just Eesti. Meil on põhjust selle üle uhke olla," ütles Vseviov pärast Obama saabumist Tallinna lennujaama ETV saatele "Terevisioon".

"Me kulutame oma kaitsele kaks protsenti sisemajanduse kogutoodangust. Ma arvan, et see on üks põhiline tegur, mis eristab meid teistest sarnases olukorras olevatest riikidest. Ega rohkem siin neid põhjuseid võib-olla nii lihtne leida ei olegi," lisas Vseviov.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2014, 16:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing