3. september 2014
Jaga lugu:

Obama tõid suured kaitsekulutused

Põhjus, miks ameeriklased valisid visiidi kohaks just Eesti, on poliitikavaatleja Jonatan Vseviovi sõnul see, et me kulutame kaitsele kaks protsenti oma SKP-st.

"Usun, et otsus tulla Eestisse sündis võrdlemisi hiljuti ja on suhteliselt selge, miks ameeriklased valisid selleks just Eesti. Meil on põhjust selle üle uhke olla," ütles Vseviov pärast Obama saabumist Tallinna lennujaama ETV saatele "Terevisioon".

"Me kulutame oma kaitsele kaks protsenti sisemajanduse kogutoodangust. Ma arvan, et see on üks põhiline tegur, mis eristab meid teistest sarnases olukorras olevatest riikidest. Ega rohkem siin neid põhjuseid võib-olla nii lihtne leida ei olegi," lisas Vseviov.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Autor: 1321-aripaev

Seotud lood
Kõik seotud lood

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt