Valitsus nimetas Lavly Perlingu riigi peaprokuröriks

30. oktoober 2014, 11:00
Lavly Perling.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141030/NEWS/141039981/AR/0/AR-141039981.jpg

Valitsus nimetas tänasel istungil Lavly Perlingu riigi uueks peaprokuröriks.

„Lavly Perlingul on varasem juhtimiskogemus mitmel erineval ametikohal ning ta on hinnatud jurist. Ta on asjatundlik ning omab kriminaalmenetluse valdkonnas tugevaid ekspertteadmisi nii kriminaalmenetluse kohtueelse juhtimise kui riikliku süüdistuse esindamisega kohtus. Samuti on Lavlyl selge arusaam sellest, millises suunas prokuratuur peaks edasi arenema, mistõttu on mul hea meel, et valitsus ta ametisse nimetas,“ ütles justiitsminister Andres Anvelt.

Lavly Perling on alates 1996. aastast töötanud prokuratuuris erinevatel ametikohtadel. Ta on juhtinud nii Viru kui Põhja ringkonnaprokuratuuri. Alates 2007. aastast on ta töötanud riigiprokuratuuri süüdistusosakonna juhina. Perling lõpetas 1997. aastal Tartu ülikooli õigusteaduskonna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2014, 11:05

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing