Alyona Stadnik • 24. september 2015 kell 12:30

Priit Pullerits: lugejal kama kaks

Postimehe lisalehe Arteri vanemtoimetaja Priit Pullerits  Foto: Andres Haabu

Postimehe lisalehe Arter vanemtoimetaja ja kurikuulsa spordiblogija Priit Pulleritsu hinnangul ei lähe lehe lugejale korda peatoimetaja ja juhtkonna ümber toimuv.

„Mina olen ajakirjanik. Ülemustel on omad mured ja ajakirjanikel on omad mured. Proovin pigem oma muredega hakkama saada, kui ülemuste muresid enda kanda võtta,“ kommenteeris Pullerits viimase aasta uudiseid. „Ajakirjanike töös ei ole midagi muutunud ja igaüks teeb oma tööd ikka edasi, igaüks vastutab oma produkti eest isiklikult.“

Pullerits lisas, et Hardo Pajula on hea kolumnist, aga miks juhid oma otsuse ümber mõtlesid, ei osanud ta öelda. „Omanikud arvestasid ka toimetuse üldist arvamust uue peatoimetaja kohta, see on positiivne märk,“ märkis Pullerits. „Oleme teistele firmadele eeskujuks.“

Küsimusele, kes on Postimehele parim peatoimetaja, vastas Pullerits, et kui vaadata ajalugu, siis Merit Kopli on kõige kauem olnud Postimehe peatoimetaja.

Küsimusele, mis mulje jätab Postimees ajalehena oma lugejatele, vastas Pullerits, et tema arvates on lugejale see kama kaks. „Kuni kirjutatakse Edgar Savisaarest, jälgitakse pagulaste liikumist ja kirjutatakse MMS’ist, seni ei ole lugeja jaoks vahet, kes on peatoimetaja,“ märkis Pullerits.

Hetkel kuum