Marta Jaakson • 29. oktoober 2015 kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Eesti tööseadus eelmises sajandis

Soraineni partneri ja vandeadvokaat Karin Madissoni hinnangul annaks paindlikumad töösuhte vormid Eestile konkurentsieelise.  Foto: Andres Haabu

Eesti tööseaduse jäikus on ettevõtjate hinnangul kinni 20 aasta taguses tootmisajastus. Nii on praegu piiratud ja takistatud mitmed Euroopas kasutatavad töösuhted, mis arvestaksid nii ettevõtjate kui ka töötajate vajadustega.

„Tööseadusandlus on kujundatud tehase- ja kontoritöötajate tarvis, aga meie töökohtade iseloom on täna väga palju kirjum ja keerukam,“ iseloomustas Soraineni vandeadvokaat Karin Madisson. Tema hinnangul oleks Eestis paindlikumate töösuhetega võimalik saavutada konkurentsieelis teiste riikide ees.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum