Äripäev • 8. juuli 2016 kell 7:40

Sven Pertens lahkub Lemminkäinenist

Sven Pertens lahkub Lemminkäinenist.  Foto: Andres Haabu

Lemminkäinen Eesti ASi pikaaegne tegevjuht Sven Pertens lahkub ettevõttest. Uue juhi valimiseni täidab tegevjuhi kohuseid Niko Tikkanen, kes on Lemminkäinen Infra Oy vanemasepresident Baltimaades, teatas ettevõte.

Pertens töötas Lemminkäinen Eestis 23 aastat. Tema sõnul on viimastel aastatel konkurents teedeehituses üha tihenev. „Selles olukorras on heameel tõdeda, et Lemminkäinen Eesti on oma asjad  kontrolli all hoidnud ja olnud kasumlik,“ kommenteeris Pertens.

Pertensi sõnul on tal plaan veidi puhata ning siis minna vastu uutele väljakutsetele. „Usun, et pikaajaline kogemus suure ettevõtte juhina, mis peab ka keerulistes oludes toime tulema, on mind piisavalt karastanud, et võtta vastu järgmine väljakutse,“ lisas Pertens. 

Lemminkäinen Eesti AS on Eesti juhtivaid taristuehituse ettevõtteid.

 

Hetkel kuum