• Jaga lugu:

  Vene spordiminister jätkab dopingupaljastusest hoolimata ametis

  Venemaa spordiminister Vitali Mutko.Foto: epa

  Venemaa presidendi Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peskov teatas, et valitsusel pole kavas ajutiselt ametist kõrvaldada spordiminister Vitali Mutkot, vahendas Izvestija.

  Peaminister Dmitri Medvedevi otsusega kõrvaldatakse ametist vaid ministri asetäitja Juri Nagornõhh, kes vastutas koondise meditsiiniteeninduse eest.
  Eile, pärast raporti avalikuks tulekut, ütles president Putin, et „vastutavad isikud, keda on ettekandes nimetatud kui otseseid täidesaatjaid, eemaldatakse ajutiselt ametist kuni täieliku uurimise lõpuni“.
  Eile avaldas Maailma Antidopingu Agentuur WADA raporti, milles kinnitas varasemaid kahtlusi, et Venemaa on seotud dopingukorruptsiooniga. Raporti hinnangul oli Venemaa spordiministeerium teadlik, et Sotši olümpiamängudel manipuleeriti analüüsitulemustega ja vahetati proove: spordi aseminister Juri Nagornõhh hoolitses isiklikult selle eest, et iga Venemaa koondislase olümpial antud positiivne dopinguproov läheks kirja negatiivsena.
  Raport keskendus endise Moskva antidopingulabori juhi Grigori Rodtšenkovi kaks kuud tagasi New York Timesis avaldatud infole, et Sotši olümpial sekkusid antidopingu ametnike töösse ka sisejulgeoleku agendid, kes aitasid positiivseid proove puhaste vastu vahetada. Rodtšenkovi sõnul oli taliolümpial dopingupatuste hulgas 15 medalivõitjat.
  Täna arutab ka Rahvusvahelise Olümpiakomitee täitevkogu, mida teha WADA-lt saadud infoga seoses Rio de Janeiro olümpiamängudega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Koroonaviiruse Delta tüvi saadab vaktsineerituid haiglasse
Koroonaviiruse Delta variandiga satub haiglasse omajagu vaktsineeritud inimesi, selgub kümne juhtiva koroonaeksperdi intervjuust, kes tõdevad, et vaktsiinide peamine eesmärk oli algusest peale ära hoida just rasket põdemist ja surma.
Koroonaviiruse Delta variandiga satub haiglasse omajagu vaktsineeritud inimesi, selgub kümne juhtiva koroonaeksperdi intervjuust, kes tõdevad, et vaktsiinide peamine eesmärk oli algusest peale ära hoida just rasket põdemist ja surma.
Raadiohommikus: koroonapiirangute piirid, keskpanga uued sihid, nutihilbuäri, olümpiabuum
Hommikuprogrammi külaline on endine õiguskantsler, vandeadvokaat Allar Jõks, kellega arutleme koroonapiirangute seaduslikkuse üle; kas ja kuidas saab kolmanda laine ajal kehtestada lockdown'i, kuidas tuleks suhtuda vaktsineeritud ja vaktsineerimata kodanike segregatsiooni.
Hommikuprogrammi külaline on endine õiguskantsler, vandeadvokaat Allar Jõks, kellega arutleme koroonapiirangute seaduslikkuse üle; kas ja kuidas saab kolmanda laine ajal kehtestada lockdown'i, kuidas tuleks suhtuda vaktsineeritud ja vaktsineerimata kodanike segregatsiooni.