• Jaga lugu:

  Putin ja May kohtuvad lähiajal

  Theresa MayFoto: epa

  Venemaa president Vladimir Putin ning Suurbritannia peaminister Theresa May pidasid eile telefonivestluse, milles nõustusid lähiajal kohtuma, vahendab Reuters.

  Kreml teatas edastatud teates, et May ja Putini vahelise kohtumise eesmärk on arutada, kuidas saaks kahe riigi vahelisi suhteid paremaks muuta.
  Mõlemad liidrid osalevad järgmisel kuul Hiinas toimuval G20 tippkohtumisel, mis annab Mayle ja Putinile võimaluse kohtuda esimest korda pärast seda, kui May sai ametlikult Suurbritannia peaministriks.
  Kremli edastatud teates seisab ka, et May ja Putin leppisid omavahel kokku, et kahe riigi luureteenistused peavad tegema rohkem koostööd, et suurendada õhuturvet. Mõlemad juhid väljendasid ühtlasi rahulolematust kahe riigi vaheliste suhete praeguse olukorraga. Kremli teatel toimus telefonivestlus May initsiatiivil.
  May pressiesindaja teatas, et mõlemat riiki ühendab see, et nii britid kui ka venelased peavad silmitsi seisma terrorismihirmuga ning omavaheline koostöö on hädavajalik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.