• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venelased väldivad kavalusega Euroopa kaupade embargot

  Venelased tellivad embargo all kaupa posti teel.Foto: epa

  Venemaalased on hästi kohanenud majandussanktsioonidega, mis keelavad osa Euroopa Liidu kaupade sisseveo Venemaale – nad tellivad legaalselt oma lemmiktoiduaineid välismaa kauplustest ning Vene postiteenistus toimetab need neile kätte, vahendas Poola Raadio.

  Keskmiselt jõuab 3 kuni 3,5 kilo kaaluv juustude-sinkidega postipakk tellijani 7 kuni 10 päevaga. Seejuures ei riku keegi seadust, sest postipakiga saabunud toiduained on mõeldud isiklikuks tarbimiseks, mitte edasimüügiks. Venemaa tolliamet kinnitab samuti, et see on toiduainete eraviisiline tellimine ega käi sisseveokeelu alla.
  Keelust hoolimata on Venemaa kauplustes endiselt saadaval Prantsuse juustud, Itaalia parmesan, Kreeka oliivid ja Hispaania liha, mis on riiki toodud seadusevastaselt ning millega kohalikud võimuesindajad võitlust peavad. Näiteks tabati eile Smolenski lähedal veokid, mille laadungiks oli 170 tonni Poola puuvilju.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.