Äripäev • 15. august 2016 kell 10:39

Noort ettevõtjat ootab preemia

Mullu andis president Toomas Hendrik Ilves aasta noore ettevõtja preemia üle Indrek Ulstile.  Foto: Postimees/Scanpix

Täna algas konkurss noore ettevõtja preemiale. 5000 euro suurusele preemiale oodatakse kandideerima kuni 30-aastaseid Eesti ettevõtjaid.

Preemia antakse üle 13. oktoobril toimuval Eesti parimate ettevõtete auhinnagalal.Eelmise aasta preemia võitja Indrek Ulst, ettevõttest Mooncascade julgustab noori ettevõtjaid kindlasti konkursist osa võtma. „Tänu sellele saime palju meediakajastust ja tuntust,“ ütles ta. Indreku esitasid preemia kandidaadiks tema kolleegid ja ettevõtte kaasasutajad. Noore ettevõtja preemia on mõeldud kuni 30-aastasele Eestis registreeritud ettevõtte omanikele ja juhtidele, kes on paistnud silma oma ettevõtte hea käekäigu kindlustamisel, oma toodete, teenuste või tehnoloogiate uuenduslikul kasutamisel ning kes juba ekspordivad või omavad ekspordipotentsiaali.

Hetkel kuum