• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Zuckerberg müüb suure koguse FB aktsiaid

  Mark ja Priscilla Zuckerberg teatasid suurest uudisest Facebooki kaudu.Foto: EPA

  Facebooki asutaja Mark Zuckerberg pani esimest korda müüki suures koguses aktsiaid, et toetada heategevust, vahendab Bloomberg.

  Zuckerberg pani eile müüki 95 miljoni dollari väärtuses üle 760 000 Facebooki aktsia, mis kuuluvad tema ja ta abikaasa loodud heategevusfondile Chan Zuckerberg Initiative Holdings ja Chan Zuckerberg Foundationile. Aktsia hinnavahemik on 122,85 kuni 124,85 dollarit.
  Tegemist on esimese müügiga mitmest, mis on Zuckerbergil kavas tervise, teaduse ja hariduse hüvanguks. Pärast tütar Maxima sündi läinud aasta detsembris lubasid Zuckerberg ja tema naine Priscilla Chan oma eluajal heategevusse panustada 99 protsenti neile kuuluvatest aktsiatest, mille koguväärtus oli avalduse tegemise hetkel umbes 45 miljardit dollarit. Sellest ajast on FB aktsia tõusnud üle 15 protsendi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Raadiohommikus: kuidas säästa kõrge elektri hinna juures kümneid tuhandeid eurosid?
Reedeses hommikuprogrammis vestleme inseneribüroo DeltaE juhatuse liikme ja energeetikaeksperdi Marti Arakiga, kuidas järjest kallima elektri juures vähem maksta. Samuti uurime, kui paljud kokkuhoiukohtadest on nii-öelda madalal rippuvad viljad, kui palju nõuavad need täiendavaid investeeringuid.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme inseneribüroo DeltaE juhatuse liikme ja energeetikaeksperdi Marti Arakiga, kuidas järjest kallima elektri juures vähem maksta. Samuti uurime, kui paljud kokkuhoiukohtadest on nii-öelda madalal rippuvad viljad, kui palju nõuavad need täiendavaid investeeringuid.