• Jaga lugu:

  S&P Soome suhtes optimistlikum

  Soome rahandusminister Petteri OrpoFoto: Scanpix/Reuters

  Reitinguagentuur S&P tõstis Soome reitingu väljavaate negatiivselt stabiilsele, mis tähendab, et lähiajal Soomet reitingukärbe ei ohusta.

  Agentuur põhjendas oma paranenud hinnet Soomele sellega, et riigi majandus jätkab vaikset toibumist tänu Soome praeguse ja varasemate valitsuste jõupingutustele riigi rahanduse korrastamiseks, teatas agentuur.
  Soome rahandusminister Petteri Orpo sõnul on agnetuuri otsus hea märk, kommenteeris ta Soome YLE uudistele. Riigi majandus on tema sõnul aga jätkuvalt raskes seisus – reformidega tuleb jätkata. Enim muret teeb Soome majanduses praegu kiduv eksport ja olukord tööturul.
  Agentuur kinnitas Soome reitingu tasemel AA+/A-1+.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.