Äripäev • 19. september 2016 kell 6:00

Pärnu haigla juht nõuab ametiautole elektrilist kärukonksu

Pärnu haigla juht ja haiglate liidu juhatuse esimees Urmas Sule   Foto: Raul Mee

Pärnu haigla juht ja haiglate liidu juhatuse esimees Urmas Sule kuulutas välja riigihanke, milles suunab oma uue sõiduki liisingulepingu sujuvalt külluslike lisadega, üle 46 000 euro maksva Volkswagen Passat Alltracki juurde.

Hanke suunatus on sedavõrd ilmne, et selle juures on toodud kaks näidistoodet, millest pakkuja võiks lähtuda: Škoda Superb Combi ja Volkswagen Passat Alltrack, ning lingile vajutades saab otse nende Volkswageni kontserni kuuluvate sõidukimarkide kataloogi, kirjutab Postimees.

Paraku välistab nõutava lisavarustuse nimekiri Škoda, sest elektriliselt kokkuklapitavat kärukonksu tootja Superbile ei paku. Passat Alltrackile on võimalik selline vidin soetada täiendava 846 euro eest. Elektriliselt kokkuklapitavad kärukonksud kuuluvad pigem mõne luksusõiduki juurde.

Loe edasi Postimehest.

Hetkel kuum