• Jaga lugu:

  Rõivas kohtub Rootsis Eesti suurimate välisinvestoritega

  Rõivas kohtub Rootsis Eesti suurimate välisinvestoritega.Foto: Tauno Tõhk

  Peaminister Taavi Rõivas kohtub Stockholmis Eestis tegutsevate Rootsi suurettevõtete juhtidega.

  Peaminister kohtub Telia, SEB, Swedbanki, Nordea, Tele2, Ragn-Sellsi, East Capitali ja Ericssoni Rootsi ja Eesti tippjuhtidega, et meelitada Eestisse täiendavaid investeeringuid ning kasvatada kaubavahetust, vahendas valitsuse kommunikatsioonibüroo.
  Rootsi on Eesti suurim välisinvestor ja olulisim ekspordi sihtriik. Rootslased on investeerinud Eestisse 4,5 miljardit eurot, mis on üle 25% Eestisse tehtud otseinvesteeringutest. Eesti ettevõtete eksport Rootsi moodustas septembris 17% kogu ekspordist.
  Peaminister tänas suurinvestoreid panuse eest Eesti majandusse.
  Rõivas juhatas täna Stockholmis sisse ka Eesti ja Rootsi era- ja riskikapitali assotsiatsioonide ümarlaua, kus mõlema riigi investorid arutasid koostöövõimalusi.
  Rõivas astub õhtul koos Rootsi digitaalarengu ministri Peter Erikssoniga ja Telia peadirektori Johan Dennelindiga üles tehnoloogia- ja start-up foorumil Telia Talks, kus arutatakse Euroopa tuleviku- ja kasvuvõimalusi ja digitaalse ühisturu arendamist.
  Peaministrit saadab visiidil äridelegatsioon, kuhu kuulub 31 ettevõtet. Äridelegatsiooni visiit on ette valmistatud koostöös EASiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.