• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võltsitud allkiri e-maksuametist läbi ei pääse

  Maksuameti kontorFoto: Eiko Kink

  Kalvis Vitolinši kirjutises "Kelmide ees kaitsetu Eesti" toodud väited allkirjastamata või võltsitud allkirjaga majandusaasta aruannete esitamisest e-maksuameti infosüsteemi kaudu ei vasta tõele, teatas maksuamet.

  Eesti äriühingud esitavad majandusaasta aruande äriregistrile ja seda ei tehta mitte MTA elektroonilise keskkonna, vaid äriregistri enda infosüsteemi kaudu. Äriregistrile esitatakse majandusaasta aruanded ainult allkirjastatud kujul. Esitatud majandusaasta aruanded on kättesaadavad avalikes registrites, teatas maksuamet.
  Skeemimeistrid võivad offshore-firmade asemel hakata rohkem kasutama Eestit, sest siinne süsteem on kelmide ees uskumatult kaitsetu, kirjutas Läti maksuameti endine juht ja praegune Baltic Legal Practice’i juhatuse liige Kalvis Vitolinš. "Jõudsin järeldusele, et Eesti raamatupidajaid ja audiitoreid ähvardab märksa suurem oht, kuna nad esitavad aastaaruandeid oma nime ja ligipääsu alt Eesti maksu- ja tolliameti süsteemis ning oma IP-aadressilt," kirjutas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.