• Jaga lugu:

  Clinton võib e-kirjade pärast rahulikumalt hingata

  Hillary ClintonFoto: epa

  USA demokraatide presidendikandidaadi Hillary Clintoni e-kirjade skandaal sai naise seisukohast soodsa jätku, kui FBI teatas, et uutest e-kirjadest midagi kriminaalset ei leitud.

  FBI direktor James Comey teatas kongresmenidele, et pärast uute e-kirjade analüüsimist võib öelda, et midagi kahtlast sealt ei leitud, vahendab BBC. Seejuures olid leitud e-kirjad koopiad juba varem leitud kirjadest.
  “Meie analüüsi tulemustest lähtuvalt võib öelda, et me ei muuda oma seisukohta, mille andsime juulis,” lausus Comey.
  Juulis ütles FBI, et Clinton on olnud hooletu, kasutades välisministrina oma ametliku ja turvatud meilikasti asemel era e-posti. Teema on kogu presidendikampaania aja väga teravalt üleval olnud ning Clintonil on tulnud e-kirjade skandaali pärast pidevalt vastaskandidaat Donald Trumpi turmtule all olla.
  Pärast Comey avaldust andis Clintoni meeskond kiiresti teada, et on asjade käiguga rahul. “Olime kindlad, et järeldused võrreldes juuli omadega ei muutu,” lausus Clintoni meeskonna kommunikatsioonijuht Jennifer Palmieri. “Oleme rõõmsad, et asi on lõpuks lahendatud,” lisas ta teates.
  Trumpi meeskond see-eest asjade käigu üle ei rõõmusta. Trumpi nõunik Newt Gingrich märkis, et “Comey peab olema küll suure poliitilise surve all, et midagi sellist öelda, sest tegelikult ta ju kindlalt ei tea seda”.
  USA presidendivalimised toimuvad homme ning arvamusküsitluste põhjal on Clinton oma toetust kaotanud ning Trump talle järele jõudnud. BBC vahendab, et viimaste küsitluste põhjal toetab Clintonit 45% valijaist, Trumpi toetusprotsent on 44. Washington Posti ning ABC koostöös tehtud küsitluse põhjal pooldab Clintonit aga 48% ning Trumpi 43% valijaist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.