• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ossinovski kardab uut valitsust

  Oleg Ossinovski on Eesti jõukamaid ärimehi.Foto: Andras Kralla

  Korraga mitme tule all olev ärimees Oleg Ossinovski kardab, et uus Keskerakonna, IRLi ja sotside valitsus läheb maksusüsteemi kallale ning see toob kaasa täisjama.

  „Kui hakatakse muutma sotsmaksu ja üksikisiku tulumaksu, vähendavad ettevõtjad ametlikke palku, paljugi rahva tegelikest sissetulekutest läheb n-ö halli tsooni. Me oleme seda kõike näinud, oleme selle üle elanud. Suur probleem hakkab olema ettevõtete tulumaksuga – kui seda hakatakse torkima, on täisjama. Siis tulevad jälle mängu off-shore-firmad ja varimajandus saab hoogu. Seda ma kardan. Hakkab olema nagu Lätis, kus, nagu tead, kogutakse vähem maksu kui Eestis, ehkki Läti on tunduvalt suurema rahvaarvu ja suurema majandusega riik,“ rääkis Ossinovski laupäevalehele LP antud intervjuus.
  Ossinovski maadleb korraga mitme probleemiga. Tema vastu Lätis esitatud korruptsioonisüüdistusi kommenteerides ütles Ossinovski, et on sattunud poliitilise kättemaksu ohvriks. Peale selle on Ossinovskil käsil ka valulik lahutus kauaaegsest abikaasast Irinast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.