30. november 2016 kell 6:59

Elron tahab osta mugavamaid ronge

Elroni rong.  Foto: Andres Haabu

Elron tahab osta Tallinna–Tartu liinile juurde rohkemate mugavustega ronge, kirjutas Postimees.

Elron on avaldanud soovi osta kolm rongi, kus oleks võimalik pakkuda toitlustust ja mis oleksid pikemateks sõitudeks veidi mugavamad kui olemasolevad, selgitas majandusministeeriumi pressiesindaja Mihkel Loide. Investeeringu maht kokku oleks ligi 30 miljonit eurot, kirjutas Postimees.

Eelmise valitsuse minister oli üldiselt toetaval seisukohal, aga valitsuse vahetuse tõttu oodatakse nüüd uut kohtumist uue ministriga, rääkis Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Eelmisel nädalal ütles Kongo ETV hommikusaatele antud intervjuus, et uusi ronge on vaja, kuna Tallinna-Tartu liinil on põhjendatud parema kvaliteediga teenuse pakkumine.

Loe pikemalt Postimehest.

Hetkel kuum