• Jaga lugu:

  Viha valitseja: elame tihti kõverpeeglimaailmas

  "Me räägime ilusaid sõnu, aga pigem õigustame ennast nende sõnadega," leiab viha valitseja, üheksa aastat Viljandi Vanglas vangivalvuri ja huvijuhina töötanud Sergei Drõgin, kes esineb Gaselli kongressil.

  Sergei Drõgin töötab Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias seikluskasvatuse õppejõuna. Ta ise peab väärtuslikuks ka aastatel 1998-2007 Viljandi Vanglas noorte kinnipeetavatega saadud töökogemust. Sealt saadud oskuste ja kogemuste põhjal korraldab ta viha valitsemise kursusi.
  Kuidas viha tunda, mis on vihastamine ja mis toimub tegelikult inimese sees, kui olla vihane? Viha valitsemine on kasulik ning igal inimesel on võimalus praktiliselt oma viha juhtida. Lisaks oskab Sergei välja tuua agressiivse käitumise arengu faase, on võimeline kontrollima oma mõtteid ja oskab eristada kriitikat solvangust ning teab, mis moodi grupi survele vastu panna.
  Gaselliliikumist toetavad LHV ja Markit

  Eesti gaselliliikumine tähistab 17. sünnipäeva - nii kaua on Äripäev koostanud Gaselli TOPi.

  Gaselliliikumist toetavad LHV ja MARKIT

  Gasell on kiiresti kasvanud ettevõte, kes on kasvatanud viimase kolme aasta jooksul käivet ja kasumit vähemalt 50%.

  Gaselli kongress on tunnustus ja inspiratsiooniüritus gaselliettevõtetele

  Konverentsil esinevad Mihkel Raud, Jevgeni Kabanov, Bo Henriksson jpt.

  Registreeri end konverentsile http://gasell.aripaev.ee/

  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Toomas Kivimägi: iga ettevõtte edu on Pärnu linna edu
Suhtumine ettevõtjatesse peab suvepealinnas muutuma, kooskõlastused kiiremaks, ühendused paremaks, kirjutab Reformierakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus, endine linnapea, praegune riigikogu liige Toomas Kivimägi vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Suhtumine ettevõtjatesse peab suvepealinnas muutuma, kooskõlastused kiiremaks, ühendused paremaks, kirjutab Reformierakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus, endine linnapea, praegune riigikogu liige Toomas Kivimägi vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kulla hind langeb rahatrüki vähendamise ootuses
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.