Viha valitseja: elame tihti kõverpeeglimaailmas

Viljandi Kultuuriakadeemia õppejõud ja viha valitsemise koolitaja Sergei Drõgin  Foto: Veiko Tõkman

"Me räägime ilusaid sõnu, aga pigem õigustame ennast nende sõnadega," leiab viha valitseja, üheksa aastat Viljandi Vanglas vangivalvuri ja huvijuhina töötanud Sergei Drõgin, kes esineb Gaselli kongressil.

Sergei Drõgin töötab Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias seikluskasvatuse õppejõuna. Ta ise peab väärtuslikuks ka aastatel 1998-2007 Viljandi Vanglas noorte kinnipeetavatega saadud töökogemust. Sealt saadud oskuste ja kogemuste põhjal korraldab ta viha valitsemise kursusi.

Kuidas viha tunda, mis on vihastamine ja mis toimub tegelikult inimese sees, kui olla vihane? Viha valitsemine on kasulik ning igal inimesel on võimalus praktiliselt oma viha juhtida. Lisaks oskab Sergei välja tuua agressiivse käitumise arengu faase, on võimeline kontrollima oma mõtteid ja oskab eristada kriitikat solvangust ning teab, mis moodi grupi survele vastu panna.

Gaselliliikumist toetavad LHV ja Markit

Eesti gaselliliikumine tähistab 17. sünnipäeva - nii kaua on Äripäev koostanud Gaselli TOPi.

Gaselliliikumist toetavad LHV ja MARKIT

Gasell on kiiresti kasvanud ettevõte, kes on kasvatanud viimase kolme aasta jooksul käivet ja kasumit vähemalt 50%.

Gaselli kongress on tunnustus ja inspiratsiooniüritus gaselliettevõtetele

Konverentsil esinevad Mihkel Raud, Jevgeni Kabanov, Bo Henriksson jpt.

Registreeri end konverentsile http://gasell.aripaev.ee/

Hetkel kuum