Ratas lubab maksurahu

26. september 2017, 14:50
Peaminister Jüri Ratas
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170926/NEWS/170929787/AR/0/AR-170929787.jpg

Peaminister Jüri Ratas ütles Vikerraadios, et kuni järgmiste riigikogu valimisteni ei peaks valitsus ühegi uue maksutõusuplaaniga välja tulema.

ERR kirjutas, et  peaminister Jüri Ratas rääkis intervjuus Vikerraadiole, et järgmiste riigikogu valimisteni on jäänud aasta ja viis kuud ning selle aja jooksul ei peaks valitsus lagedale tulema uute maksude või mõtetega. Küll aga tuleb lõpuni minna nende maksumuudatustega, mis on juba menetluses.

Küsimusele, mis saab n-ö ootele pandud magusamaksust, vastas Ratas, et magusamaksuga ei ole arvestatud 2018. aasta eelarves. Riigieelarve struktuurse 0,25-protsendilise puudujäägi kohta ütles Ratas, et seda õnnestus vähendada 0,5 protsendi tasemelt.

Ratas ei soovinud spekuleerida teemal, kas eelarve jäänuks plusspoolele siis, kui valitsusliit poleks algselt planeeritud maksude - magusamaks, pakendiaktsiis, panditulumaks, autode keskkonnalõiv - kehtestamisest loobunud.

Loe pikemalt ERRist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2017, 14:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing